Minimax va deschide 4 magazine in centrele Winmarkt

Postat la 13 iulie 2009 20 afişări

Lantul de centre comerciale Winmarkt si reteaua de magazine de tip discount Minimax au semnat un contract in baza caruia discounter-ul si-a asigurat prezenta pentru urmatorii cinci ani in patru dintre cele 15 centre comerciale detinute de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD) in Romania.

Minimax urmeaza sa deschida cate un magazin la subsolul centrelor comerciale Winmarkt Dacia din Buzau si Winmarkt Dunarea din Braila, la demisolul centrului comercial Winmarkt Central din Vaslui, si la parterul centrului comercial Winmarkt Diana din Tulcea. In urma acestei intelegeri, Minimax se extinde, urmand sa atinga, prin incheierea si a altor colaborari similare, un numar de 30 de magazine la nivel national pana la finalul lunii septembrie a acestui an.

 

"Minimax Discount se afla intr-o etapa de dezvoltare, iar pozitionarea noilor magazine in aceste centre ne faciliteaza atingerea obiectivelor mult mai rapid. Avem, astfel, garantate patru din cele 15 noi unitati planificate pentru cel de-al doilea semestru al anului, cu investitii de cate 250.000 EUR pentru fiecare dintre amenajari”, a declarat Rainer Exel, director general si actionar al retelei de comert.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/minimax-va-deschide-4-magazine-in-centrele-winmarkt-4636386
4636386
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.