Milionarii romani, reticenti sa urmeze exemplul filantropiei lui Bill Gates si Warren Buffett

Postat la 06 august 2010 17 afişări

Majoritatea milionarilor romani intrebati de Gandul nu vor sa-si doneze jumatate din avere initiativelor caritabile, ca americanii Warren Buffett si Bill Gates, motivand ca nu vor sa-si dea banii pe mana unor hoti.

Ioan Niculae: "Nu-mi dau banii pe mana hotilor si criminalilor!". Ioan Micula: "Daca asa avea un miliard cash, as da jumatate la orfelinate. Dar am un miliard datorii". George Copos: "Am bagat 40 de milioane in Rapid - considerati ca i-am daruit pentru bucuria suporterilor!"

Dan Sucu, proprietarul Mobexpert, a declarat in schimb pentru Gandul ca se gandeste serios ca in viitor sa doneze o parte din avere in scopuri caritabile.

38 de americani cu averi mari au raspuns pozitiv exemplului dat de miliardarii Bill Gates si Warren Buffett, angajandu-se ca isi vor dona cel putin jumatate din avere unor initiative caritabile.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/milionarii-romani-reticenti-sa-urmeze-exemplul-filantropiei-lui-bill-gates-si-warren-buffett-6788094
6788094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.