Mihai Ion, Raiffeisen: Marea miza in 2010 va fi ca administratorii sa ii convinga pe investitori sa riste

Postat la 15 decembrie 2009 32 afişări

Seful Raiffeisen Asset Management, care are in administrare peste 200 de milioane de euro, crede ca pentru o crestere sustenabila a pietei fondurilor mutuale este necesar ca investitorii sa fie orientati si catre instrumente mai riscante.

Evolutia industriei de fonduri mutuale anul viitor va depinde de modul in care administratorii vor convinge investitorii sa isi asume mai multe riscuri, dupa ce in ultimii doi ani doar fondurile cu strategii de investitii conservatoare au atras bani de la investitori.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
Mihai Ion,
Raiffeisen,
administratori,
fonduri
/actualitate/afaceri/mihai-ion-raiffeisen-marea-miza-in-2010-va-fi-ca-administratorii-sa-ii-convinga-pe-investitori-sa-riste-5180814
5180814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.