Microsoft: PC-urile isi vor pastra importanta, in pofida cresterii vanzarilor de tablete

Postat la 15 iunie 2011 47 afişări

Computerele personale isi vor pastra importanta, in pofida cresterii vanzarilor de tablete si telefoane mobile, a declarat Orlando Ayala, vicepresedinte la Microsoft, transmite Bloomberg.

"Vor aparea noi modele smartphone, iar dezvoltarea va fi foarte rapida. Si tabletele se vor dezvolta, dar oamenii ar trebui sa se concentreze pe scenariu, nu pe aparat", a afirmat Ayala la televiziunea Bloomberg. El a aratat ca tabletele sunt bune pentru utilizarea continutului, nu pentru producerea acestuia. "PC-urile sunt bune in prezent pentru producerea continutului. Nu vezi pe cineva producand aplicatii mari pe un telefon sau o tableta, care sunt realizate pe un PC. Cred ca exista loc pentru toata lumea", a spus Ayala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
pc,
microsoft,
tablete,
vanzari
/actualitate/afaceri/microsoft-pc-urile-isi-vor-pastra-importanta-in-pofida-cresterii-vanzarilor-de-tablete-8342703
8342703
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.