Michel Lamoot a fost numit director general al Real Romania

Postat la 12 octombrie 2009 62 afişări

Michel Lamoot, care a ocupat pana in prezent functia de director de achizitii de produse nealimentare a diviziei Real Polonia, a fost numit director general al operatiunilor din Romania.

Michel Lamoot are o experienta in retail de 20 de ani, ocupand pozitii de conducere in mai multe retele internationale de hypermarketuri din Japoina, Coreea de Sud si Franta. S-a alaturat grupului Metro in 2008.

"Atentia noastra se indreapta catre asigurarea unei mari varietati de produse de calitate la preturi competitive, catre dezvoltarea portofoliului de marci proprii si catre o strategie de expansiune echilibrata", a declarat Michel Lamoot.

Lamoot il inlocuieste pe Tjeerd Jegen, care s-a aflat la conducerea Real Romania pentru 2 ani si jumatate, timp in care a deschis 13 hypermarketuri.

Real Romania a inregistrat anul trecut vanzari in valoare de 638 milioane euro, in crestere cu 73,8% fata de anul anterior. Compania detine in prezent 21 de hypermarketuri, iar pentru anul acesta este programata o singura deschidere, in centrul comercial AFI Palace Cotroceni, la sfarsitul lunii octombrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Retail,
Michel Lamoot,
Real,
hipermarket
/actualitate/afaceri/michel-lamoot-a-fost-numit-director-general-al-real-romania-4981335
4981335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.