Mesajul lui Basescu catre BEI: Convingeti-i pe cei de la FMI sa ne lase să ne imprumutam de la voi pentru infrastructura!

Postat la 24 ianuarie 2010 5 afişări

Presedintele Traian Basescu a incercat sa-l convinga pe vicepresedintele Bancii Europene de Investitii (BEI), Mathias Kollatz-Ahnen, sa gaseasca o solutie de a convinge FMI sa ne lase să cheltuim mai multi bani pentru cofinantarea proiectelor din fonduri europene nerambursabile.

"Aici avem o problemă uriasa. Probabil ati vazut deja bugetul pe anul acesta. Este inca pe biroul meu, la promulgare, dar inca ma uit la cifre", a spus seful statului in cadrul unei intalniri cu oficialul BEI.

Cititi ce le-a cerut seful statului reprezentantilor BEI pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/mesajul-lui-basescu-catre-bei-convingeti-i-pe-cei-de-la-fmi-sa-ne-lase-sa-ne-imprumutam-de-la-voi-pentru-infrastructura-5424631
5424631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.