McDonald’s a raportat vanzari peste asteptari in Europa si SUA

Autor: Roxana Cristea Postat la 22 iulie 2011 26 afişări

McDonald’s a raportat un profit trimestrial peste asteptarile analistilor in Statele Unite si in Europa, iar actiunile au crescut cu mai mult de 2%.

Cea mai mare retea de fast-food din lume a avut un profit de 1,41 de miliarde de dolari in perioada aprilie-iunie, comparat cu 1,23 de miliarde cat a avut anul anterior, potrivit agentiei de presa Reuters. Veniturile totale ale lantului de restaurante au crescut la 6,91 de miliarde de dolari, fata de 5,95 de miliarde in 2010.

In aceeasi perioada, vanzarile la restaurantele McDonald's din Statele Unite au crescut cu 4,5%, la cele din Europa cu 5,9% iar in Asia/Pacific, Orientul Mijlociu si Africa vanzarile au crescut cu 5,2%. Rezultatele din acest trimestru au depasit estimarile analistilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
fast food,
McDonald's,
vanzari,
restaurante,
Europa
/actualitate/afaceri/mcdonald-s-a-raportat-vanzari-peste-asteptari-in-europa-si-sua-8515844
8515844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.