McCann Erickson Romania are un nou COO

Postat la 17 septembrie 2009 26 afişări

De la mijlocul lunii septembrie 2009, Sagit Tzur Lahav este noul director de operatiuni al McCann Erickson Romania. Anterior, aceasta Sagit a ocupat timp de patru ani pozitia de vicepresedinte de marketing al Tnuva Romania

Sagit Tzur Lahav si-a inceput cariera in urma cu 12 ani la Tnuva Israel si a detinut mai multe pozitii in cadrul departamentului de marketing. A ocupat apoi timp de patru ani pozitia de vicepresedinte de marketing al Tnuva Romania, perioada in care a lansat compania Tnuva si brandurile sale, pe plan local.

"Suntem acum in echipa completa: eu voi fi in continuare la carma agentiei, ajutat de Sagit pe parte operationala, de Adrian Botan pe creatie si de Mihai Trandafir pe media. Cu Silviu {efer la marketing experiential, Bogdana Butnar la interactive si Imola Zoltan la PR, conducem un grup de comunicare solid, care livreaza clientilor servicii de comunicare integrate la cele mai inalte standarde. Rolul lui Sagit va fi de a facilita si crea sinergii puternice intre departamentele si companiile din cadrul grupului" - Bogdan Enoiu

"Sunt foarte incantata sa ma alatur echipei McCann Erickson. Am lucrat cu ei doi ani de zile, perioada in care le-am fost client si in care am fost permanent pe aceeasi lungime de unda. Colaborarea de acum este una fireasca pentru mine", a declarat si Sagit Tzur Lahav.

Din grupul de comunicare McCann WorldGroup Romania fac parte agentiile McCann Erickson, Universal McCann, McCann PR, MtM Worldwide si Momentum. La nivel international, este parte a McCann WorldGroup - una dintre cele mai puternice retele de advertising cu birouri in 205 orase din 132 de tari.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/mccann-erickson-romania-are-un-nou-coo-4907286
4907286
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.