Martin Schuldt este noul reprezentant general al Cargill Romania

Autor: Ioana Mihai Postat la 15 octombrie 2010 39 afişări

Cargill l-a desemnat pe Martin Schuldt ca noul reprezentant al companiei in Romania. Originar din Germania, Schuldt locuieste si lucreaza in Romania din 2005, iar in prezent conduce operatiunile locale in domeniul cerealelor si semintelor oleaginoase.

"Vedem in Romania un potential urias in sectoarele alimentar si agricol, din perspectiva regionala european", spune Schuldt.

Schuldt preia rolul de reprezentant pentru Romania de la Nese Tagma, care va coordona din Belgia operatiunile europene de imbuteliere a uleiurilor Cargill. Succesorul lui Tagma pentru postul de director general al diviziei de uleiuri vegetale din cadrul Cargill Romania va fi anuntat in viitorul apropiat.

Cargill este prezent in Romania din 1996, are 21 de puncte de lucru si aproximativ 750 de angajati in toata tara. Compania desfasoara activitati in domeniul cerealelor si semintelor oleaginoase, uleiurilor imbuteliate si uleiurilor vegetale rafinate, precum si in nutritia animala.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/martin-schuldt-este-noul-reprezentant-general-al-cargill-romania-7481295
7481295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.