Magazinul L’Occitane din Timisoara a costat Sensiblu 100.000 euro

Postat la 01 august 2008 82 afişări

Lantul de farmacii Sensiblu, parte a grupului farmaceutic A&D Pharma, a investit circa 100.000 de euro in primul magazin de cosmetice L’Occitane din Timisoara, care are o suprafata de 70 de metri patrati

L’Occitane este prezent in Romania din 2005 din partenerul sau unic, Sensiblu. Pana acum, reteaua de magazine numara sase magazine dedicate in Bucuresti, Constanta, Cluj si acum si in Timisoara si noua spatii special amejate in farmaciile Sensiblu”, a precizat brand managerul L’Occitane, Lucia Ciuhureanu.

 

Pentru anul acesta, A&D Pharma va mai deschide un magazin L’Occitane in Chisinau, pe plan local fiind programate alte doua inaugurari pana in primavara lui 2009, potrivit Ziarului Financiar. La nivel international, compania L’Occitane numara aproape 1.000 de magazine, amplasate pe cinci continente in 90 de tari.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cosmetice,
L’Occitane,
A&D Pharma,
Sensiblu
/actualitate/afaceri/magazinul-l-occitane-din-timisoara-a-costat-sensiblu-100-000-euro-2842328
2842328
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.