Magazinele Cavaliere au intrat in insolventa, sufocate de datorii

Postat la 29 ianuarie 2010 47 afişări

Compania Romanian Distribution Group, cu afaceri de circa 8,5 mil. euro si care detine 20 de magazine sub brandul de vestimentatie masculina Cavaliere, a intrat in insolventa la finalul anului trecut, la presiunile creditorilor carora trebuie sa le achite datorii in valoare de aproximativ sase milioane de euro.

"Deocamdata s-a afisat tabelul preliminar al creantelor, in martie urmand sa se definitiveze lista finala a creditorilor. Este vorba de datorii de circa 25 mil. lei (6 mil. euro) catre banci, in proportie de 50%, si catre furnizori", a declarat pentru ZF Mihaela Murariu, Manager Associate in cadrul Elva Cont SPRL, administratorul judiciar responsabil cu reorganizarea interna a retelei Cavaliere.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
fashion,
Cavaliere,
insolventa,
magazine,
datorii
/actualitate/afaceri/magazinele-cavaliere-au-intrat-in-insolventa-sufocate-de-datorii-5455998
5455998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.