Laurentiu Ispir, Oresa: “Fabryo ajunge la afaceri de 100 mil. euro in cinci ani”

Postat la 25 februarie 2009 54 afişări

Laurentiu Ispir, directorul de investitii de la Oresa, estimeaza o cifra de afaceri de 100 de milioane de euro in urmatorii patru-cinci ani pentru producatorul de vopsea Fabryo.

”Mizam in special pe o crestere organica, bazata pe cresterea consumului si a cotei de piata a Fabryo, dar nu excludem nici achizitiile in scopul extinderii portofoliului de produse, daca preturile vor fi atractive”, explica Ispir.

Luna trecuta, fondul de investitii Oresa Ventures a devenit actionar majoritar la producatorul de vopsea Fabryo printr-un schimb de actiuni cu Daniel Guzu, fondatorul acestuia. Astfel, contra celor 15% dintre actiunile pe care le mai detinea la Fabryo, Guzu a primit 49% din producatorul de materiale de constructii Bau Profil.

Cititi aici detalii despre tranzactia dintre Oresa si Daniel Guzu, precum si despre planurile de afaceri ale fondatorului Bau Profil.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/laurentiu-ispir-oresa-fabryo-ajunge-la-afaceri-de-100-mil-euro-in-cinci-ani-3996930
3996930
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.