La loc comanda: Angela Merkel conditioneaza ajutarea Greciei

Postat la 24 aprilie 2010 7 afişări

Cancelarul german Angela Merkel a dat asigurari ca Grecia nu va primi ajutor financiar decat daca stabilitatea zonei euro va fi in pericol si dupa ce Atena va prezenta "un program economic credibil".

Dupa ce guvernul elen a cerut oficial sprijin financiar din partea UE si a FMI, Merkel a sustinut o scurta alocutiune in care a impus anumite conditii, chiar daca autoritatile grecesti si alte tari europene considera ca ajutorul este aproape dat.

"Cand va fi prezentat un plan economic, Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana (BCE) si FMI vor determina daca situatia stabilitatii zonei euro impune acordarea de sprijin Greciei", a spus cancelarul.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Angela Merkel,
Grecia,
FMI,
UE,
ajutor,
imprumut

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/la-loc-comanda-angela-merkel-conditioneaza-ajutarea-greciei-6052571
6052571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.