Jumatate din clientii Aviva au clauze medicale in contracte

Postat la 29 iulie 2010 13 afişări

Numarul clientilor Aviva care au ales sa ataseze o clauza medicala s-a dublat in ultimul an, iar acum jum-tate dintre asigurati au astfel de clauze in contracte.

"Comparativ cu 2008, am remarcat o dublare a numarului clientilor Aviva Romania care aleg optiunea suplimentara "clauze medicale" pentru contractul lor de asigurare. In general, oamenii nu au sume prevazute special pentru acoperirea cheltuielilor medicale si de aceea un astfel de beneficiu este tot mai solicitat de catre clienti", spune Mihai Popescu, CEO Aviva Romania.

Clauzele medicale sunt beneficii care se ataseaza optional unui plan de baza, oferind sumele necesare acoperirii unor che;tuieli extrem de des intalnite, precum cheltuielile determinate de spitalizari si interventii chirurgicale, indiferent ca sunt rezultate ca urmare a unui accident sau a unei imbolnaviri. Clauzele medicale ofera bani pentru fiecare zi de spitalizare si sume pentru interventiile chirurgicale suferite.

Suma asigurata la este aleasa independent de suma asigurata aferenta planului

de baza sau altor clauze aditionale. Suma maxima pe care o poate primi un client este de 12.000 de lei pe an pentru interventiile chirurgicale sau 8.000 de lei pentru o singura interventie majora si 28.800 de lei pe an pentru spitalizare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
Aviva,
clienti,
clauza medicale
/actualitate/afaceri/jumatate-din-clientii-aviva-au-clauze-medicale-in-contracte-6743744
6743744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.