Jigman, CBRE Eurisko: Actuala situatie poate fi speculata de chiriasi

Postat la 19 mai 2009 63 afişări

Actuala situatie economica poate avea beneficii pentru chiriasii cladirilor de birouri, care ar putea specula momentul pentru conditii mai bune, considera Catalina Jigman, head of global corporate services si director al departamentului de inchirieri birouri din cadrul companiei de consultanta imobiliara CBRE Eurisko

"Este momentul oportun pentru relocari in cladiri cu adevarat premium, si, mai ales, pentru relocari viabile din punct de vedere al business-ului. Sfatul nostru merge catre Zona de Afaceri a Capitalei asa numitul „Central Business District” (CBD) care se regaseste in toate marile metropole", spune Catalina Jigman.

 

Potrivit datelor comunicate de CBRE Eurisko, chiriile pentru spatiile de birouri clasa A amplasate in CBD au inregistrat o usoara scadere, situandu-se acum la un nivel de 21-23 euro/mp/luna, comparativ chiar si cu niveluri de 25 euro/mp/luna, in momentul de varf al pietei. In plus, multe spatii sunt disponibile pentru mutare imediata, inclusiv in zonele centrale ale Capitalei.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/jigman-cbre-eurisko-actuala-situatie-poate-fi-speculata-de-chiriasi-4417086
4417086
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.