Isarescu: Bancile trebuie sa acorde mai multa atentie creditarii firmelor si pregatirii profesionale

Postat la 16 iunie 2011 11 afişări

Bancile trebuie sa acorde mai multa atentie creditarii firmelor, in conditiile in care finantarea consumului a ajuns deja la saturare, si sa dea o mai mare importanta pregatirii profesionale pe segmentul corporate, a declarat joi guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Bancile trebuie sa acorde mai multa atentie creditarii firmelor, in conditiile in care finantarea consumului a ajuns deja la saturare, si sa dea o mai mare importanta pregatirii profesionale pe segmentul corporate, a declarat joi guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. "Tara asta a avut bancheri care au stiut sa finanteze comertul, un business, o activitate bancara. Trebuie inceput de jos de la contabilitate, sa citesca omul un bilant, sa stie indicatorii, altfel discutam degeaba", a afirmat seful bancii centrale. Isarescu a transmis bancherilor ca pregatirea profesionala a angajatilor din banci trebuie sa inceapa chiar de la citirea unui bilant de firma, competenta pe care multi dintre ei nici nu au fost nevoiti sa o foloseasca deoarece creditele au fost orientate in multe zone doar pentru consum.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
isarescu,
banci,
atentie,
creditare,
firme
/actualitate/afaceri/isarescu-bancile-trebuie-sa-acorde-mai-multa-atentie-creditarii-firmelor-si-pregatirii-profesionale-8349601
8349601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.