Ioannis Papalekas a vandut o cladire de birouri cu 40 mil. euro

Postat la 01 august 2008 211 afişări

Eurobank Real Estate, membra a grupului elen Eurobank EFG, a achizitionat a treia cladire de birouri din proiectul Upground din nordul Capitalei, intr-o tranzactie de 40 de milioane de euro

Anterior, grupul de investitori reprezentati de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a vandut componenta rezidentiala a proiectului Upground si celelalte doua cladiri de birouri din proiect, catre o divizie imobiliara a Deutsche Bank, valoarea tranzactiei fiind un record pe plan local: 340 de milioane de euro.

 

Astfel, valoarea totala a proiectul Upground, care va include o componenta rezidentiala cu 600 de apartamente si trei cladiri de birouri a caror suprafata va depasi 100.000 de metri patrati, este de 380 de milioane de euro. In momentul lansarii oficiale a proiectului, reprezentantii Upground Estates declarau ca investitia se va ridica 260 de milioane de euro, valoarea comerciala a proiectului fiind estimata la 450 de milioane de euro.

 

Vanzatorii au fost asistati in vanzarea ultimei cladiri de birouri catre Eurobank REIC si a unei cladiri de birouri incluse in tranzactia initiala cu divizia Deutsche Bank de casa de avocatura Biris Goran, valoarea cumulata platita pentru cele doua cladiri de birouri fiind de 100 milioane de euro. Cele doua echipe de avocati implicate in aceaste tranzactii au fost coordonate de Dan Visoiu si de catre Gabriel Biris, parteneri in cadrul casei de avocatura Biris Goran.

 

Investitorii reprezentati de Ioannis Papalekas au mai realizat in trecut o tranzactie cu Eurobank (vanzarea cladirii de birouri Eliade Tower), fiind si dezvoltatorii centrului comercial City Mall si a imobilului de birouri PGV Tower (actualul sediu al Bancpost).

 

Click aici pentru a citi mai multe despre vanzarea proiectului Upground .

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ioannis-papalekas-a-vandut-o-cladire-de-birouri-cu-40-mil-euro-2842739
2842739
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.