Ioana Toşa, Auchan Retail România: Mai mult ca oricând, îmi evaluez parcursul profesional prin contribuţia pe care o aduc la dezvoltarea celorlalţi şi valorizarea echipei alături de care fac performanţă

Postat la 02 ianuarie 2023 1226 afişări

Cifră de afaceri (netă, 2020): 5,5 mld. lei

Profit (2020): >100 mil. lei

Număr de angajaţi (mediu, 2020): >8.200


CARTE DE VIZITĂ

• Este membru în Comitetul Direcţiune Generală Auchan Retail România;

• Are 21 ani de experienţă în retailul modern;

• Din 2021 este director teritoriu în Direcţiunea Vânzări, după un parcurs anterior în poziţiile şef departament, director magazin şi director regional.


Mai mult ca oricând, îmi evaluez parcursul profesional prin contribuţia pe care o aduc la dezvoltarea celorlalţi şi valorizarea echipei alături de care fac performanţă. Am învăţat de-a lungul carierei mele că este esenţial să fiu înconjurată de oameni diverşi, pasionaţi şi curajoşi, pe care să îi provoc, să-i încurajez în fixarea de standarde înalte, să-i sprijin atunci când au nevoie. Reuşitele lor îmi dau energie, iar meseria mea capătă mai mult sens.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.