Ioan Niculae va construi cea mai inalta cladire din Romania. Afla unde si cat costa

Postat la 24 martie 2011 38 afişări

Proiectul patronului InterAgro va mai cuprinde un centru de afaceri, un spital care va avea dotari de ultima generatie si un hotel de cinci stele.

Omul de afaceri Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, intentioneaza sa construiasca in cinci ani un complex imobiliar care va cuprinde si doua turnuri de 32-33 de etaje. Ansamblul, care va cuprinde in total cinci cladiri si o galerie comerciala, va fi ridicat pe un teren de 7 hectare langa Carrefour Orhideea. Investitia totala este estimata de omul de afaceri la jumatate de miliard de euro. "Consider ca acesta va fi noul centru financiar al Bucurestiului. Nu mi-am propus sa fac cea mai inalta cladire din Capitala. Dar PUZ-ul nostru (planul urbanistic zonal - n.red.) prevede ca cele doua turnuri sa aiba 32-33 de etaje, va fi unul mai mare si unul mai mic. In centrul vechi al Bucurestiului nu se mai poate face nimic din punct de vedere imobiliar", a declarat pentru gandul Ioan Niculae.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ioan-niculae-va-construi-cea-mai-inalta-cladire-din-romania-afla-unde-si-cat-costa-8094710
8094710
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.