Investitie de 100 de milioane de euro pentru constructia China Town la Afumati

Postat la 17 august 2010 26 afişări

In apropiere de Bucuresti, langa localitatea Afumati, o firma controlata de investitori chinezi va investi 100 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al Camerei de Comert si Industrie Chineza-Romana.

In prima etapa a proiectului, firma China Town Romania a terminat cinci linii de magazine de tip showroom, amenajate in noua hale care cuprind 350 de spatii comerciale moderne. La acestea se vor adauga, pana in luna februarie 2011, inca trei hale, care vor conduce la deschiderea unui total de 1.240 de magazine. In aceasta prima etapa investitia este estimata la 41 milioane euro, iar ulterior investitorii chinezi vor mai aloca peste 50 milioane euro, pentru perioada 2011-2013. La final, proiectul urmeaza sa cuprinda locuinte, precum si spatii verzi, alei, scoli, gradinite, magazine, restaurante si depozite.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
constructii,
Afumati,
China Town
/actualitate/afaceri/investitie-de-100-de-milioane-de-euro-pentru-constructia-china-town-la-afumati-6916928
6916928
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.