Intr-un ansamblu nou de locuinte au aparut fisuri

Postat la 06 ianuarie 2010 22 afişări

In parcarea subterana a ansamblului rezidential Rasarit de Soare din cartierul bucurestean Titan au fost semnalizate fisuri de catre proprietarii proaspat mutati, la doar cateva saptamani de la finalizarea proiectului care cuprinde 988 de apartamente.

Ansamblul a fost finalizat in luna noiembrie a anului trecut de catre firma Conarg Real Estate, controlata de omul de afaceri Valentin Visoiu, care a mai realizat in Bucuresti si ansamblul Quadra Place din Militari.

"In urma cu cinci saptamani am identificat o serie de fisuri in parcarea subterana a blocului, dupa care proprietarii au semnalat ca acestea au corespondent in apartamentele de la parter. In ultimele saptamani am sesizat ca acestea au inceput sa se inmulteasca", a declarat Alexandru Codreanu, un inginer geo-fizician care a cumparat un apartament cu patru camere in proiect. Antreprenorul general al proiectului a fost firma Conarg Construct, parte a aceluiasi trust.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/intr-un-ansamblu-nou-de-locuinte-au-aparut-fisuri-5271095
5271095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.