InterAgro cere modificarea Legii gazelor, pentru sprijinirea chimiei si petrochimiei

Postat la 15 aprilie 2010 10 afişări

Grupul InterAgro, controlat de omul de afaceri Ioan Niculae, a propus Ministerul Economiei o modificare a Legii gazelor, prin care gazele naturale destinate productiei de bunuri chimice si petrochimice sa fie considerate materie prima pentru aceste industrii.

"Am propus Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri modificarea Legii gazelor, astfel ca acestea sa fie denumite materie prima pentru chimizare, pentru ca acesta este procesul prin care se obtin produse cu valoare foarte mare. (...) In alte tari e de neconceput sa ardem gazele, cu exceptia chimiei si petrochimiei", a declarat, joi, Marin Mitrea, reprezentat al InterAgro si presedintele patronatului Nitrosfor.

Cititi mai multe pe www.mdiafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
InterAgro,
lege,
gaze
/actualitate/afaceri/interagro-cere-modificarea-legii-gazelor-pentru-sprijinirea-chimiei-si-petrochimiei-5902672
5902672
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.