In 2010, Guvernul i-ar putea trimite pe bugetari in concediu fara plata in fiecare luna

Postat la 18 decembrie 2009 10 afişări

Anul viitor, Romania trebuie sa taie trei miliarde de euro din cheltuielile publice pentru a se incadra in tintele FMI. Riscurile ar putea veni insa din cauza retragerilor de bani de pe piata autohtona, avertizeaza analistii internationali.

Guvernul va avea in vedere un mix de masuri pentru a atinge aceasta tinta", a declarat pentru Gandul Andreea Paul (fosta Vass), consilierul pe probleme economice al premierului desemnat Emil Boc. Iar reducerea cheltuielilor se poate face "fie prin aplicarea legii pensiilor, a salarizarii unice si a restructurarii agentiilor, fie prin trimiterea in concediu fara plata a bugetarilor un numar de zile in fiecare luna", a explicat ea.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
bugetari,
concediu fara plata
/actualitate/afaceri/in-2010-guvernul-i-ar-putea-trimite-pe-bugetari-in-concediu-fara-plata-in-fiecare-luna-5189302
5189302
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.