Impact a vandut 100 de locuinte in 2009

Postat la 13 iulie 2009 15 afişări

Impact Developer & Contractor, dezvoltatorul proiectului Greenfield din nordul Capitalei, a incheiat in primele sapte luni ale anului 100 de contracte, cu o valoare de 45,16 milioane de lei, fara TVA. Fata de perioada similara a anului trecut, valoarea este mai mica cu 16,8%

“Desi valorile locuintelor au devenit mai accesibile, in medie cu 10% fata de sfarsitul anului trecut, beneficiarii se orienteaza preponderent catre apartamentele cu doua camere, fata de cele cu trei, in anii trecuti. In schimb, sunt interesati din ce in ce mai mult de confortul asigurat de zona adiacenta locuintei, de zonele verzi si de facilitatile oferite de ansamblul in care vor trai”, a declarat directorul executiv financiar al companiei, Carmen Sandulescu.

 

Compania a vandut vineri primul apartament prin programul Prima Casa, reprezentat de un apartament cu doua camere, intr-un bloc cu doua etaje din cadrul Greenfield, cu o suprafata de aproximativ 60 de metri patrati construiti, la o valoarea finala de 79.000 de euro. Diferenta fata de suma garantata prin programul Prima Casa urmeaza sa fie platita de cumparator din economiile proprii, potrivit informatiilor furnizate de dezvoltator.

 

"Daca pana acum 10 luni accesul la credite bancare era relativ facil, acum clientii primesc integral suma dorita, in conditii mai putin relaxate", a mai declarat Carmen Sandulescu. Potrivit reprezentantilor Impact, la atingerea pragului de 100 de locuinte vandute au contribuit si variantele de plata lansate, care presupun plata unei chirii, o parte din suma urmand sa fie transformata in avans, reducere de 15% pentru plata integrala in 90 de zile sau programul "A doua casa", care presupune o rezervare, mutare imediata, Impact urmand sa "accelereze" vanzarea vechii locuinte, plata pentru cea noua urmand sa se faca integral, cu o reducere de 15%.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Impact,
Greenfield,
vanzari,
preturi
/actualitate/afaceri/impact-a-vandut-100-de-locuinte-in-2009-4635830
4635830
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.