IAA Romania – nominalizata la IAA Chapter Excellence Award

Postat la 29 ianuarie 2008 1 afişăre

Divizia locala a International Advertising Association (IAA) se afla pe lista finalistelor pentru una dintre cele mai importante distinctii acordate de IAA la nivel mondial : The Chapter Excellence Award – Golden Tulip

Premiul revine acelei filiale considerate a fi avut cea mai buna contributie la implinirea obiectivelor IAA si se acorda o data la doi ani, in cadrul Congresului Mondial IAA. Printre finalistele acestei editii se numara si diviziile IAA din New York, Sri Lanka, Italia si Polonia.

Castigatoarea va fi anuntata cu ocazia Congresului Mondial al IAA, care va avea loc anul acesta la Washington DC, in perioada 7-9 aprilie.

“Nu stiu daca vom castiga premiul cel mare, sunt sigur ca si altii in lume au facut treaba buna. Dar sunt mindru sa le spun tuturor in meetingurile internationale ca Romania are prima scoala intensiva recunoscuta la nivel mondial, ca avem editura, ca avem site de stiri, ca am organziat un Summit la niveltEuropean, sediu propriu si multe altele in folosul comunitatii noastre; de business si nu numai”, a declarat Felix Tataru, presedintele IAA Romania .

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
advertising,
publicitate,
IAA
/actualitate/afaceri/iaa-romania-nominalizata-la-iaa-chapter-excellence-award-2355108
2355108
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.