Hortensia Nastase, Lowe Group: Principalul factor care mă motivează este succesul. Consider că succesul atrage succes, atrage oameni buni şi noi oportunităţi de creşterE

Postat la 07 februarie 2023 88 afişări

Cifră de afaceri (estimare, 2021): 41,5 mil. euro

Număr de angajaţi: 140


CARTE DE VIZITĂ

• Hortensia Năstase este Vice-President Creative Services, Lowe Group, poziţie din care coordonează activităţile de creaţie, digital şi relaţii publice ale grupului;

• Are o experienţă de peste 20 de ani în marketing şi comunicare, dintre care 14 în funcţii de conducere;

• A marcat mai multe premiere în industrie: primul profesionist în PR ales în International Advisory Board, WU Executive Academy şi în Board of Directors IAA - International Advertising Association, primul om de marketing din România invitat să susţină cursuri de MBA în cadrul CityU din Seattle şi primul profesionist în comunicare invitat ca trainer în cadrul Institutului Bancar Român.


Principalul factor care mă motivează este succesul. Consider că succesul atrage succes, atrage oameni buni şi noi oportunităţi de creştere. În egală măsură, mă motivează oamenii din jurul meu, de la care pot învăţa, alături de care pot să evoluez şi care mă inspiră. E un sentiment puternic atunci când privesc retrospectiv şi pot să văd o creştere de la zi la zi sau de la un an la altul. E motivant acest progres.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.