Honorius Prigoana a devenit membru al Organizatiei Municipale Ramnicu Valcea a PDL

Postat la 04 iunie 2010 34 afişări

Honorius Prigoana, fiul deputatului Silviu Prigoana, care a demisionat recent din PDL, este, incepand de vineri, membru al Organizatiei Municipale Ramnicu Valcea a PDL, dupa ce democrat-liberalii din judet i-au acceptat in unanimitate solicitarea de a se alatura filialei.

Presedintele organizatiei PDL Ramnicu Valcea si primarul municipiului, Romeo Radulescu, a salutat intrarea in organizatie a lui Honorius Prigoana, precizand ca acesta a lucrat in campania electorala pentru primaria orasului.

"Ne bucuram de faptul ca Honorius a ales organizatia noastra, stiu ca ii place orasul, a fost prezent activ in campania electorala pentru primaria Ramnicului. Votul intrarii lui Honorius in PDL Ramnicu Valcea a fost unanim, la adunarea delegatiei partidului. Ii uram succes", a declarat, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei PDL Ramnicu Valcea, Romeo Radulescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
PDL,
Honorius Prigoana
/actualitate/afaceri/honorius-prigoana-a-devenit-membru-al-organizatiei-municipale-ramnicu-valcea-a-pdl-6276698
6276698
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.