Guvernul: Nu exista o cifra de concedieri batuta in cuie

Postat la 27 ianuarie 2010 16 afişări

Guvernul nu a discutat, vineri, despre concedieri in sectorul bugetar si nici nu exista un document in care sa se mentioneze cati angajati din sistem vor fi disponibilizati in 2010, iar numarul de persoane care vor lucra in sectorul public va fi stabilit pe baza standardelor de cost si normativelor.

Nici Acordul cu FMI si nici un alt document nu se refera la o cifra batuta in cuie a oamenilor care vor pleca din sectorul public. Nu a fost prestabilit un numar de persoane din sistemul bugetar care urmeaza sa fie disponibilizate. Pe baza standardelor de cost se va sti de cati oameni este nevoie pentru o eficienta maxima in fiecare sector.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
guvern,
concediari,
bugetar
/actualitate/afaceri/guvernul-nu-exista-o-cifra-de-concedieri-batuta-in-cuie-5451232
5451232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.