Ghid de vanzare a locuintei pe timp de criza

Postat la 16 februarie 2010 16 afişări

Vanzarea unui apartament in aceasta perioada este mult mai dificila din cauza interesului scazut al romanilor pentru cumparaturi imobiliare. Se vede, de altfel, in cifra tranzactiilor de locuinte si terenuri incheiate in 2009, cu 27% mai putine fata de 2008.

Din acest motiv, specialistii le recomanda proprietarilor o serie de strategii de vanzare, cu atat mai utile daca se grabesc. Sfaturile expertilor, deloc complicate, au ca punct de pornire cei trei "P", respectiv promovarea, publicitatea si prezentarea, si au in vedere si stabilirea pretului, dar si diverse ponturi de negociere. "Asa cum cumparatorii sunt foarte sensibili la cei trei «L» (locatia, locatia si iar locatia), vanzatorii trebuie sa inteleaga ca in aceasta perioada doar proprietatile foarte bine promovate vor avea succes", a declarat pentru Gandul Mihai Stan, directorul general al portalului imobiliar topestate.ro.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ghid-de-vanzare-a-locuintei-pe-timp-de-criza-5527614
5527614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.