Gap deschide al doilea magazin In Romania

Postat la 18 iunie 2009 37 afişări

Asa cum anunta inca de la intrarea pe piata locala, in luna mai, retailerul american de vestimentatie GAP incepe extinderea in Romania cu un al doilea magazin, in Mall Plaza Romania. Cand vine al treilea?

Impreuna cu partenerii sai din regiunea Europei de Sud-Est, grecii de la Marinopoulos Holding, GAP deschide vineri, 19 iunie, cel de-al doilea magazin din tara noastra. Locatia are o suprafata totala de 800 de metri patrati, 40 de reprezentanti de vanzari si ofera articole de imbracaminte si accesorii prin liniile GAP, GapKids si babyGap.

Ca si in cazul primul magazin (deschis in Baneasa Shopping City), reprezentantii Marinopoulos au preferat spatiile comerciale de minim 700 mp din mall-uri, in locul celor stradale, pentru a-si asigura astfel un flux constant de clienti. Francizorii iau in calcul si varianta deschiderii unui al treilea magazin, precum si introducerea brandului Banana Republic in acest an, dar nu au facut public inca un plan oficial in acest sens.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gap,
magazin,
Romania,
retail,
Mall Plaza
/actualitate/afaceri/gap-deschide-al-doilea-magazin-in-romania-4570810
4570810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.