Furnizorul de echipamente medicale Gedagroup isi muta birourile in Floreasca 169

Postat la 24 mai 2010 70 afişări

Furnizorul de echipamente medicale Gedagroup Romania a inchiriat o suprafata de 500 de metri patrati in cladirea de birouri Floreasca 169 din Bucuresti, agentul tranzactiei fiind Colliers International.

"Floreasca Business Park este o cladire de birouri moderna care a fost livrata pe piata anul trecut. Proximitatea fata de statia de metrou Aurel Vlaicu si specificatiile tehnice superioare sunt principalele beneficii pe care acest complex de birouri il aduce chiriasilor sai", spune David Tiplea, broker in cadrul Colliers International.

In cadrul Floreasca 169 isi mai desfasoara activitatea companii precum Oracle, Xerox, Agip, Mars, L'Oreal, Holcim, DHL, Peli Filip, General Electric sau Honeywell.

Gedagroup are ca principale zone de activitate: echipamente, dispozitive si servicii pentru cardiologie si radiologie interventionala, chirurgie cardiaca, precum si echipamente si consumabile specializate pentru chirurgie generala, terapie intensiva, dializa, transfuzii si laborator. In Romania, din acelasi grup de firme fac parte companiile Radiusmed, Integrine si Remedis.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/furnizorul-de-echipamente-medicale-gedagroup-isi-muta-birourile-in-floreasca-169-6162872
6162872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.