Franz Zinsberger este noul presedinte al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente

Autor: Razvan Muresan Postat la 31 martie 2011 23 afişări

Franz Zinsberger, directorul filialei locale a companiei Boehringer Ingelheim, este noul presedinte al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente, ales pentru un mandat de doi ani, in cadrul Adunarii Generale ARPIM din data de 24 martie.

Franz Zinsberger (54 de ani) este la conducerea companiei Boehringer Ingelheim, reprezentanta Romania din anul 2008. Inainte de ocuparea acestei functii a lucrat peste 10 ani ca director de vanzari al sucursalei din Germania, iar in perioada 2006 - 2008 a condus divizia nationala de marketing pentru produse destinate sistemului nervos central, din cadrul aceleiasi companii.

Cu o experienta de peste 30 ani in domeniul farmaceutic, Franz Zinsberger a devenit membru al board-ului ARPIM in anul 2010. "Sunt increzator ca, alaturi de colegii mei, vom creste implicarea asociatiei in sfera publica si ne vom consolida parteneriatul atat cu autoritatile romane, cat si cu ceilalti actori din industrie, cu obiectivul de a sustine dezvoltarea sistemului sanitar din Romania si de a recupera decalajele de tratament dintre pacientii romani si cei din statele membre UE", a declarat Franz Zinsberger, presedintele ARPIM.

Anterior, pozitia de presedinte ARPIM a fost ocupata de Agata Jakoncic, country manager, Merck Sharp & Dohme Romania SRL.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arpim,
presedinte,
farmaceutice,
Franz Zinsberger
/actualitate/afaceri/franz-zinsberger-este-noul-presedinte-al-asociatiei-romane-a-producatorilor-internationali-de-medicamente-8116475
8116475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.