France Telecom ar putea investi in Orange Romania peste 500 de milioane de euro

Postat la 13 mai 2011 19 afişări

Grupul France Telecom-Orange vrea sa investeasca intre 500 si 600 milioane de euro in dezvoltarea subsidiarei din Romania pana in 2015, pentru acest an fiind alocat un buget de peste 110 milioane de euro, a declarat, joi, directorul general al operatorului roman de telefonie mobila, Thierry Millet.

"Orange isi exprima intentia de a continua sa investeasca sume importante. (...) Volumul investitiilor poate fi insa afectat de factori externi, ca de exemplu eroziunea indicatorilor financiari ai pietei telecom, mentinerea dezechilibrului pietei si mai ales reglementari sau alte decizii ale autoritatilor care ar putea influenta negativ performanta companiei", a afirmat Millet. Strategia de dezvoltare a Orange Romania este parte a strategiei grupului France Telecom - Conquest 2015, fiind adaptata la contextul local, si anume necesitatile operatorului roman, situatia pietei telecom din Romania si necesitatile clientilor. Directorul tehnic al Orange Romania, Madalina Suceveanu, a afirmat ca investitiile operatorului urmaresc dezvoltarea si modernizarea retelei si imbunatatirea calitatii serviciilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/france-telecom-ar-putea-investi-in-orange-romania-peste-500-de-milioane-de-euro-8264612
8264612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.