Fondul lui Horia Manda a cumparat 40% din retailerul de jucarii Noriel

Postat la 22 martie 2010 114 afişări

Horia Manda, unul dintre cei mai cunoscuti manageri de fonduri de investitii, care a semnat tranzactii cu giganti precum General Electric sau Raiffeisen, a achizitionat 40% din actiunile producatorului de jucarii Noriel prin intermediul Axxes Capital, in urma unei investitii de 7 milioane de euro.

"Grupul Noriel, care are include o fabrica de jucarii, magazine de jucarii si o editura a rulat anul trecut o cifra de afaceri de 12 milioane de euro. In urma acestei tranzacti, fondul de investitii Balkan Accession Fund (BAF) va controla 40% din actiuni", a declarat George Constantinescu, presedintele si unul dintre actionarii Noriel, care opereaza patru magazine in Bucuresti si unul in provincie.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/fondul-lui-horia-manda-a-cumparat-40-din-retailerul-de-jucarii-noriel-5767937
5767937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.