FiT Distribution a anuntat preluarea ShopIT.ro

Postat la 12 martie 2009 19 afişări

FiT Distribution, companie de distributie IT a anuntat preluarea, in cadrul divizei sale online din care fac parte PCFun.ro, ElectroFun.ro si 24PC.ro, a magazinului ShopIT.ro specializat in vanzari de produse IT&C.

„Achizitia magazinului online ShopIT.ro reprezinta inca o etapa de dezvoltare a diviziei online a companiei FiT Distribution, dupa achizitia de la începutul acestui an a domeniului 24PC.ro. Toate acestea demonstrează consecventa planului nostru strategic de consolidare a industriei anuntat inca de la sfarsitul anului 2008. Aceasta strategie de consolidare este cea mai potrivită metoda de a creste in mod sustinut, chiar si intr-o perioadă de criză prin care trece acum intreaga economie" a spus Marius Ghenea, presedintele FIT Distribution.

"Astfel, pe de o parte, fiecare achizitie reprezinta o posibilitate de a reduce costurile de operare la nivelul grupului de comert online, prin realizarea sinergiilor între diversele magazine online si, pe de alta parte, este o oportunitate de a creste in continuare cota de piata”, a completat acesta. ShopIT.ro a realizat in ultimul an vanzari de aproximativ 4 milioane de dolari, iar ca numar de clienti a avut aproape 40.000.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/fit-distribution-a-anuntat-preluarea-shopit-ro-4043146
4043146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.