Firma care a facut jocul Pac-Man si-a schimbat biroul de la Politehnica la Semanatoarea

Postat la 13 iulie 2010 29 afişări

Namco-Bandai Networks Romania, firma care a realizat jocul Pac-Man, si-a mutat biroul din Bucuresti din cladirea Global Business Center, din apropierea statiei de metrou Politehnica, in imobilul Riverplace Atrium House de la Semanatoarea, a anuntat firma The Advisers Knight Frank, agentul tranzactiei.

Namco Bandai avea in Global Business Center, cladire detinuta de Immoeast, un spatiu de 1.600 mp si a inchiriat in Riverplace un spatiu mai mic, de 1.418 metri patrati, pentru o perioada de cinci ani.

Riverplace a ajuns astfel la un grad de ocupare de 100%, potrivit fondului de investitii Europolis, proprietarul proiectului dezvoltat de omul de afaceri Ion Radulea.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
joc,
Pac-Man,
birou,
Namco
/actualitate/afaceri/firma-care-a-facut-jocul-pac-man-si-a-schimbat-biroul-de-la-politehnica-la-semanatoarea-6547516
6547516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.