Fermierii spanioli: „In Ciolos we trust“

Postat la 04 iunie 2010 18 afişări

Agricultorii din Spania cer sustinerea comisarului UE pentru Agricultura in lupta lor contra dorintei Guvernului lor de a incheia un acord de liber schimb cu state din America Latina.

"In Ciolos we trust" (In Ciolos avem incredere) scria pe pancartele si baloanele agricultorilor spanioli care au protestat, marti, impotriva intentiilor premierului lor, Jose Luis Zapatero, de a incheia un acord de liber schimb intre UE si "piata comuna" din America de Sud (Mercosur).

Fermierii s-au adunat in orasul Merida (vestul Spaniei), odata cu reuniunea ministrilor Agriculturii din UE. Iar increderea lor in comisarul trimis de Romania la Bruxelles, Dacian Ciolos, se datoreaza faptului ca este vazut drept un om-cheie, care ar putea bloca planurile lui Zapatero.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agricultura,
Ciolos,
Zapatero,
masuri,
Spania
/actualitate/afaceri/fermierii-spanioli-in-ciolos-we-trust-6271011
6271011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.