Euromedic a investit 3 mil. euro intr-un centrul de diagnostic la Iasi

Postat la 19 februarie 2009 61 afişări

Furnizorul de servicii medicale Euromedic a investit trei milioane de euro intr-un nou centru de diagnostic situati in Iasi, acesta fiind cel de-al saptelea din cadrul retelei.

Celelalte centre Euromedic sunt amplasate la Arad, Constanta, Petrosani, Bucuresti, Medgidia si Pascani. In cadrul parteneriatului cu Nefromed Dialysis Centers, pe segmentul serviciilor de dializa, compania mai opereaza centre la Cluj Napoca, Alba Iulia, Barlad, Sibiu si Botosani. Filiala locala a operatorul de servicii medicale Euromedic International mizeaza anul acesta pe o cifra de afaceri cu 35% mai mare decat in 2008, pana la 16,5 milioane de euro.

Compania si-a propus continuarea strategiei de dezvoltare pe piata serviciilor medicale locala, atat pe segmentul centrelor de diagnostic imagistic, cat si pe cel al serviciilor de dializa, “tinand cont de oportunitatile oferite de piata”, potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii companiei. Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 14 milioane de euro, dublu fata de rezultatul consemnat in anul anterior. Tot in 2008, compania a anuntat o investitie de aproximativ 40 de milioane de euro pe o perioada de 18 luni; jumatate din suma a fost deja folosita pana in decembrie.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/euromedic-a-investit-3-mil-euro-intr-un-centrul-de-diagnostic-la-iasi-3959206
3959206
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.