Eureko Asigurări creşte din asigurările de sănătate

Autor: Ana Raduta Postat la 22 august 2011 13 afişări

Eureko Asigurări a înregistrat în primele şase luni din 2011 o creştere cu 9,6% a primelor brute subscrise, până la 21,8 milioane lei, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

"Creşterea înregistrată vine în contextul în care am continuat şi în prima jumătate a acestui an strategia de îmbunătăţire a produselor şi serviciilor de asigurări oferite, precum şi de simplificare a acestora. O tendinţă observată în intervalul analizat este reducerea uşoară a ratei de anulare a poliţelor", spune Frans van der Ent, directorul general Eureko Asigurări.

Rezultatul a fost susţinut de primele brute subscrise aferente asigurărilor de sănătate, care au înregistrat un avans anual de 34%, până la 6,13 milioane lei, ceea ce conferă companiei o cotă de piaţă estimată de 40% în acest segment..

De asemenea, primele brute subscrise aferente asigurărilor de viaţă au ajuns la 15,35 de milioane lei, în creştere uşoară faţă de primele şase luni ale lui 2010. "La baza rezultatului înregistrat în primele şase luni pe segmentul de asigurări de sănătate stau contractele semnate cu diferite companii din sectorul corporate. Piaţa de retail este încă afectată de mediul economic dur, totuşi am început să observăm semne de revenire şi cred că vom înregistra rezultate mai bune în a doua parte a anului", spune Carmen Radu, directorul general adjunct al Eureko Asigurări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
eureko,
crestere,
sanatate
/actualitate/afaceri/eureko-asigurari-creste-din-asigurarile-de-sanatate-8641802
8641802
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.