Elvila investeste 700.000 de euro intr-un nou concept de amenajari interioare

Postat la 01 septembrie 2008 11 afişări

Producatorul si retailerul de mobila Elvila si-a bugetat 700.000 de euro pentru investitii intr-o noua colectie de produse pe anul viitor, lansarea unui catalog de prezentare a acestora valabil in perioada 2008-2009 si relansarea site-ului companiei

Retailerul roman va lansa un nou concept de mobilare, bazat pe combinatia negru si alb si integrat unui design minimalist. Produsele, care sunt dezvoltate de designeri proprii, vor beneficia de promovare printr-un nou catalog gratuit, care va fi distribuit in peste 20 de orase din tara.

 

De asemenea, in aceasta luna, reprezentantii companiei au mai anuntat si lansarea unei noi versiuni a site-ului de prezentare, intr-o forma actualizata si mai usor de utilizat pentru cei care doresc sa-si cumpere mobila prin Internet, asistati fiind de un program informatic ce-i va ajuta in organizarea spatiului de lucru.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mobila,
Elvila,
catalog,
magazine,
produse
/actualitate/afaceri/elvila-investeste-700-000-de-euro-intr-un-nou-concept-de-amenajari-interioare-3111625
3111625
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.