Dr. Oetker a cumparat marca Inedit

Postat la 07 decembrie 2007 1 afişăre

Compania austriaca Dr. Oetker Romania a preluat societatea Inedit Food, lider pe piata produselor din soia, preluand activele fabricii de produse din soia de la Cetateni, judetul Arges (cu exceptia cladirilor).

In fabrica de la Cetateni vor fi produse in continuare produse BIO dar si cele pe baza de soia nemodificata genetic.

Dr. Oetker are in portofoliu deserturi, aditivi alimentari, cerealele, snacks-uri si semipreparate (pizza congelata). Compania a avut in 2006 o cifra de afaceri de 30,7 milioane de euro, in crestere cu circa 13% in euro fata de anul anterior.

Dr. Oetker a intrat pe piata locala in 1998, cand a cumparat Regal Corporation din Domnesti (Arges), o firma producatoare de budinci si zahar vanilat. In anul 2001, compania a inceput constructia fabricii din Curtea de Arges, care a fost inaugurata un an mai tarziu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Dr. Oetker,
Inedit Food,
Regal Corporation
/actualitate/afaceri/dr-oetker-a-cumparat-marca-inedit-1078183
1078183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.