Doua bauturi spirtoase romanesti, medaliate international

Postat la 02 septembrie 2009 165 afişări

Vodka Stalinskaya si ginul Wembley ale producatorului local Prodal '94 au obtinut medalii de argint in categoriile lor de competitie, in cadrul editiei UK International Wine and Spirits Competition, potrivit reprezantantilor companiei.

Vodka Stalinskaya a primit medalia de argint in cadrul competitiei, iar ginul Wembley a primit distinctia "Silver Best in Class", in urma punctajului cumulat dupa probele de concurs.

Stalinskaya Vodka si Wembley Dry Gin sunt lideri de piata in Romania cu o cota valorica de 37%, respectiv de 47%, iar numeroasele premii obtinute anul acesta ne atesta la nivel international aprecierea de care produsele deja se bucura pe plan local”, a subliniat Florin Radulescu, directorul general al Grupului Prodal.

Prodal a fost infiintata in 1994 si are ca obiect de activitate producerea si distributia bauturilor spirtoase. In iulie a anuntat infiintarea unei divizii de import a bauturilor alcoolice, care va aduce in 2010 venituri estimate la 10 milioane euro. Anul trecut compania a inregistrat afaceri de 28,2 milioane euro si un profit net de 1,8 milioane euro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmcg,
bauturi,
vodka,
gin,
competitie,
stalinskaya,
wembley
/actualitate/afaceri/doua-bauturi-spirtoase-romanesti-medaliate-international-4838831
4838831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.