Domo a deschis al 10-lea magazin din reteaua Winmarkt

Postat la 22 septembrie 2009 16 afişări

Retailerul de electrocasnice Domo a deschis un nou magazin in reteaua Winmarkt, noua unitate fiind amplasata in magazinul Winmarkt Crinul Nou din Alexandria.

"Strategia companiei Winmarkt este de a incheia parteneriate de lunga durata cu retaileri importanti si cu potential, care tintesc extinderea retelelor proprii de magazine in locatii centrale din orasele de provincie, in centre comerciale cu notorietate si cu cu un aflux mare de cumparatori", a declarat Sergiu Stapler, Director General, Winmarkt.

Winmarkt a lansat anul acesta o strategie de consolidare a retelei de 15 centre comerciale prin atragerea de operatori de electrocasnice pentru etajele superioare si de supermarketuri pentru parter sau subsol.

In acest sens, Winmarkt a semnat, de la inceputul anului, parteneriate pentru zece centre comerciale cu Domo, pentru trei cu Carrefour si pentru patru cu miniMAX Discount.

Reteaua comerciala Winmarkt a fost achizitionata de catre Immobiliare Grande Distribuzione (IGD) intr-o tranzactie de 182,5 milioane de euro.

Click aici pentru a citi mai multe despre strategia pe care IGD doreste sa o aplice in privinta centrelor Winmarkt.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Winmarkt,
Domo,
magazin,
deschidere
/actualitate/afaceri/domo-a-deschis-al-10-lea-magazin-din-reteaua-winmarkt-4920759
4920759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.