Doctor Doom al economiei: Pietele bursiere vor cadea cu inca 20% si unele tari vor reintra in recesiune

Postat la 22 mai 2010 50 afişări

Economistul american Nouriel Roubini, care a previzionat criza economica in care a intrat SUA cu un an inainte de a se intampla, a declarat ca piata bursiera va continua sa cada cu inca 20%, banii lichizi fiind singurul activ sigur.

"Exista unele zone ale economiei globale care risca in acest moment sa reintre in recesiune", a declarat Roubini. "De aici incolo prevad ca lucrurile se vor inratutati", a mai spus seful Roubini Global Economics.

"Ce trebuie facut este clar. Trebuie sa crestem taxele si sa taiem cheltuielile. Altfel ne vom indrepta catre un dezastru fiscal", a spus economistul intr-un interviu acordat postului de televiziune american CNBC. "Vor fi necesari ani de sacrificii".

Mai multe declaratii facute de 'Doctor Doom al economiei' pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/doctor-doom-al-economiei-pietele-bursiere-vor-cadea-cu-inca-20-si-unele-tari-vor-reintra-in-recesiune-6150953
6150953
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.