Dezvoltatorul Quadra Place investeste 60 mil. euro intr-un nou proiect

Postat la 31 ianuarie 2008 1 afişăre

Conarg Real Estate, companie care a dezvoltat ansamblul rezidential Quadra Place, livrat in toamna anului trecut, a anuntat ca va investi 60 de milioane de euro intr-un nou ansamblu rezidential, in cartierul Titan din Bucuresti

Complexul se va numi Rasarit de Soare si va cuprinde 988 de apartamente, termenul de finalizare fiind programata pentru iunie 2010. Preturile stabilite pentru o garsoniera sunt in acest moment de 40.734 euro + TVA, 62.600 euro + TVA pentru un apartament cu doua camere, 85.000 de euro + TVA pentru un apartament cu trei camere in timp ce un apartament cu patru camere va avea un pret de 119.000 euro + TVA.

Ansamblul Rasarit de Soare este primul proiect rezidential pe care compania Conarg Real Estate il anunta in acest an, potrivit omului de afaceri Valentin Visoiu, care controleaza grupul de firme Conarg Pitesti. "Avem planificate investitii de 150 de milioane de euro pentru segmentul rezidential si vom mai lansa inca doua proiecte in acest an, toate trei urmand sa cuprinda aproximativ 2.500 de apartamente", a precizat Visoiu.

Noul complex va fi format din sapte tronsoane de blocuri cu 11 etaje, suprafata intregului proiect fiind de 85.000 de metri patrati. Directorul general al dezvoltatorului, Romeo Cazanescu, a precizat ca noul ansamblu va fi targetat catre clientii tineri, acestia fiind principalul segment vizat de catre Conarg si pentru unul din cele doua proiecte care urmeaza sa fie anuntate in perioada urmatoare..

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/dezvoltatorul-quadra-place-investeste-60-mil-euro-intr-un-nou-proiect-2357924
2357924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.