Delaco: crestere de 55% a cifrei de afaceri in 2008

Postat la 04 februarie 2009 29 afişări

Delaco a inregistrat in 2008 o crestere de 55% a cifrei de afaceri fata de 2007, ajungand la 185 de milioane de lei (50 de milioane de euro).

Pentru aceeasi perioada, profitul companiei a inregistrat o dublare a valorii fata de 2007, potrivit datelor oferite de reprezentantii companiei. Aceste rezultate se datoreaza inregistrarii unei dublari a vanzarilor pe segmentul de cascaval.

Compania se situeaza astfel in primii producatori de branzeturi din Romania, alaturi de Friesland, Hochland, Lactalis sau Albalact. „Rezultatele inregistrate vin ca o consecinta fireasca a cresterii mari pe care am avut-o pe segmentul de cascaval. Avem de altfel cel mai variat portofoliu pe acest segment, bucurandu-ne de o pozitie de top” a declarat Tudor Comaniciu, director general Delaco.

Pentru anul 2009 reprezentantii Delaco estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 40%, avand in plan lansari pe mai multe segmente de produse Compania Delaco a dat in folosinta la inceputul anului 2008 un depozit in localitatea Codlea, judetul Brasov, a carui valoare estimata se ridica la doua milioane de euro.

De asemenea, Delaco a lansat anul trecut propria gama de branza topita si a desfasurat o campanie de promovare a cascavalului Delaco pentru care a investit 2 milioane de euro. Delaco este distribuitor unic in Romania pentru marcile Zott, Bergader, Joya si Reinert si asigura logistica pentru Reinert.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Delaco,
cifra de afaceri,
crestere,
FMCG

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/delaco-crestere-de-55-a-cifrei-de-afaceri-in-2008-3859947
3859947
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.