Declaratiile fiscale pentru 2009 pot fi depuse pana pe 17 mai

Postat la 13 aprilie 2010 12 afişări

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat, marti, ca 17 mai este ultima zi in care persoanele fizice pot depune declaratiile pentru veniturile realizate anul trecut.

"Formularul 200 se completeaza de catre contribuabilii persoane fizice care obtin venituri din: activitati independente (activitati comerciale, profesiuni libere, drepturi de proprietate intelectuala), din cedarea folosintei bunurilor (inchirieri, arenda), din activitati agricole (de felul cultivarii florilor, a legumelor in sere, a pepinierelor etc.), din operatiuni de valuta la termen si din transferul titlurilor de valoare (actiuni)", se arata intr-un comunicat al institutiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/declaratiile-fiscale-pentru-2009-pot-fi-depuse-pana-pe-17-mai-5885121
5885121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.