düfa preia un producator de mortare cu 4 mil. euro

Postat la 30 iulie 2008 39 afişări

Producatorul de lacuri si vopsele düfa DEUTEK a preluat producatorul de mortare si adezivi Scan, intr-o tranzactie cu o valoare de patru milioane de euro. Scan detine o fabrica in Fundulea (Calarasi) a carei capacitate de productie este de aproximativ 10.000 de tone anual

„Integrarea noii unitati a S.C. SCAN SRL vine sa completeze investitia facuta in martie cand am achizitionat in Cluj o capacitate moderna pentru productia mortarelor si adezivilor pentru constructii. Noua investitie din vecinatatea autostrazii Bucuresti-Constanta ne va permite sa satisfacem mai bine nevoile pietei si sa acoperim prompt si eficient intregul teritoriu al tarii, cu precadere zonele de Sud si Est, zone care sunt principale beneficiare ale acestei investitii’’ a declarat directorul general al düfa DEUTEK, Bruno Negoita.

 

Oficialii düfa DEUTEK au precizat ca, incepand cu luna august, se va demara la fabrica din Fundulea productia adezivilor si mortarelor sub Bauleiter. In plus, düfa va derula si un program de extindere a capacitatilor de productie existente in judetul Calarasi. "In acest scop, suprafata de aproximativ 43.000 de metri patrati, achizitionata in paralel cu fabrica de la Fundulea, va permite dezvoltarea unor capacitati importante de productie si depozitare pentru mortare si adezivi, transformand aceasta locatie intr-un punct strategic pentru companie in evolutia sa pe piata materialelor pentru constructii si finisaje", au mai spus reprezentantii düfa.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/d-fa-preia-un-producator-de-mortare-cu-4-mil-euro-2836303
2836303
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.