Cum se schimba bugetele romanilor si cat costa carburantii, tigarile sau factura la telefon

Postat la 02 iulie 2010 9 afişări

Majorarea TVA de la 19% la 24% incepand de ieri a dus automat la cresteri de pret in toate sectoarele economiei, insa exista si companii care au majorat preturile cu mai mult de 4-5%, nivel justificat prin cresterea TVA. Cat costa carburantii, factura la telefon sau tigarile incepand de ieri si care sunt primele cheltuieli pe care le taie bugetarii? Romanii care nu vor sa taie nicio cheltuiala ar trebui sa aloce cu 100 de lei in plus in fiecare luna pe gospodarie pentru a compensa aceste cresteri de pret.

FMCG si RETAIL Zile "de gratie" in retailul alimentar

Retailerii alimentari incearca sa amane cu cel putin cateva zile decizia de majorare a preturilor pe baza unei TVA de 24%, in conditiile in care consumul a scazut in prima parte a anului, iar producatorii vorbesc de un efect psihologic al noilor masuri de austeritate in urma carora oamenii isi reduc consumul zilnic la strictul necesar.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
TVA,
pret,
crestere,
scumpiri,
factura,
tigari,
carburant
/actualitate/afaceri/cum-se-schimba-bugetele-romanilor-si-cat-costa-carburantii-tigarile-sau-factura-la-telefon-6477425
6477425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.