Cum arata brosura Dacia Duster

Postat la 22 februarie 2010 119 afişări

Ce veti afla despre noul Dacia Duster de la agentii de vanzari si, probabil, cele mai complete informatii inainte de lansarea oficiala la Geneva 2010.

Dacia Duster poate fi modelul care sa reediteze explozia lui Logan din primii ani, iar pentru a se asigura ca acest lucru oamenii de vanzari au fost temeinic instruiti. Datorita unei brosuri iesite la iveala putem acum sa va spunem care sunt punctele forte pe care acest model va marsa. In privinta designului de 4x4 adevarat, primul subliniat de materialul de instruire, nu putem dezbate prea multe pe tema asta pentru ca nu l-am vazut inca "in carne si oase".

Cert este ca din imagini are un aspect destul de masculin si in perspectiva 2D isi mascheaza destul de bine gabaritul, lungime 4.315 mm, latime 1.822 mm si inaltime 1.690 mm (cu bare de plafon).

Mai multe informatii pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Duster,
brosura,
pret
/actualitate/afaceri/cum-arata-brosura-dacia-duster-5590159
5590159
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.